King Bikes

More Website Templates @ TemplateMonster.com. August20, 2012!

BICIKLISTIČKI IZLETI

guided bicycle excursions, bike tours

Poludnevni izleti :

Veli Lošinj (VH Punta)– AC Poljana -Liski (Čunski) Dužina rute: 26 km
Veli Lošinj (VH Punta) – AC Poljana -Zabodarski (Artatore) Dužina rute: 28 km

Krećemo laganim tempom iz Vitality Hotela Punta prema jednoj od lokacija . Zaustavljamo se u AC Poljana gdje nam se priključuju biciklisti iz kampa te nastavljamo prema jednoj od navedenih lokacija . Dolaskom na Zabodarski ili Liski uzimamo pauzu 2 sata . Nakon pauze idemo u obližnji restoran na ručak gdje ćemo se okrijepiti i jos malo odmoritit . Nakon ručka krećemo prema Velom Lošinju. Izlet počinje u 8:00 iz Hotela Punta a iuz AC Poljana u 8:30 .

Naša avantura bit će snimana i slikana , vaš USB sa uspomenama na ovaj izlet možete podignuti nakon 24 sata. USB GRATIS!!!
Servis, ručak i dodatna oprema uključeni su u cijenu.

Cjelodnevni izleti :

Pružamo vam jedinstvene cjelodnevne i poludnevne izlete . Od cjelodnevnih izleta nudimo vam izlet biciklama i brodom na otok Rab. Startamo iz Velog Lošinja u 9:00 sati i krecemo brodom prema otoku Rabu . Dolaskom na Rab radimo kratke pripreme i krecemo prema vidikovcu Frkanj kroz Rab,Palit i Kampor. Nastavljamo vožnju kroz borovu šumu makadamskim putem do vidikovca Frkanj nasuprot zidina starog grada., šta čini voznju od cca 25 km u dva smjera . Tokom vožnje napraviti ćemo dvije kratke pauze na obliznjim plažama i 1:30 h vremena pauza u Rabu . Sa Raba prema Lošinju krecemo u 17:00h , povratak u Veli Lošinj u 19:00.

Nakon 24 sata mozete podignuti vas USB sa slikama i videoizleta . USB je gratis!!!